Den ocensurerade versionen

Det här är alltså min helg i bilder. Fartfylld med både tårar, blod, svett och myycket skratt! För att toppa helgen så körde vi över (okej, vi slet sönder för det) Bele och knep 5:e platsen i tabellen vilket jag är så sjukt glad för. Som vi kämpat!
 

Rader om livet

Jag ser att ni envisas med att kika in här varje dag trots att jag i princip aldrig skriver längre. Därför tänkte jag ge er en liten uppdatering om livet i just det här ögonblicket.
 
_ Mitt stora i-landsproblem idag är att jag inte vet om jag vill locka håret två dagar i rad. Jag menar, det sliter ju som tusan...
 
_ Jag kan erkänna att jag är rädd för förändringar som kommer att ske. Om bara tre veckor startar ett nytt kapitel som jag inte är säker på kommer att ta slut. Någonsin. Men en egenskap som jag har är att blunda för bland annat rädsla. Jag är helt enkelt duktig på att bestämma mig för att inte tänka. Sen om det är en bra eller dålig egenskap... Det vet jag inte.
 
_ Mormor kommer ikväll!!! Ska bli jättekul faktiskt!
 
_ Ett annat problem som rankas högt på listan av i-landsproblem... Ska jag klippa topparna innan jag åker? De är ju trots allt ganska torra såhär på vintern.
 
_ Ikväll är det fest. Bottoms up! (Gäller ej mig som kör all in fast nyktert).
 
_ Imorgon är det fest. Oppa gagnam style!
 
_ Fan vilken partyweekend det här blir då. Varvat med 70-årsfirande såklart men det sker dagtid som tur är. Flera flugor i en smäll - I like it!
 
_ Sista matchen för säsongen spelas på söndag kväll efter att vi förhoppningsvis återvänt med skinnet i behåll från Falun. Jag hoppas innerligt på 3 poäng, det skulle betyda massvis för hela laget tror jag. Som vi utvecklats båda individuellt och som lag asså.. Helt otroligt!
 
Tack för mig. Ha en trevlig helg!

Aldrig ensam

Ken Ring. Kanon helg. Mucho innebandy. Me like! Musik. Träning. Jobb. Tack. Och. Hej.

Happiness comes with food


Jag tänker aldrig dö

Idag spelas Håkans nya singel på repeat. Som med så många andra låtar får man ge det en chans på cirkus 2-3 spelningar innan man känner att - jo men fan vilken jävel! Förutom musiken så är jag inne i någon typ zombie fas. Ni vet en sån där då man bara känner blä för att gå ut genom dörren, inte deppig eller nåt sånt. Utan bara seg, lat och ja, trög i hjärnan! Haha! Jag hoppas att det klarnar framåt helgen i alla fall. Dock måste jag säga att det finns något positivt även i denna så kallade zombie fas, nämligen att jag orkar och har tid för att pyssla om mig själv. Idag körde jag på fotbehandling och igårkväll blev det helkroppsskrubb och hårinpackning. Inte fy skam om jag får säga det själv.

Godaste frullen

Havregryn. Vatten. Salt. Bär. Banan. Yoghurt. Klart.

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

/Är ej död på bilden. Jag svär azz./

Fullspäckat liv

Gårkvällen hos J på Söder kickade igång denna helg på bästa möjliga sätt. Schemat innan min avgång är proppat med roliga tillställningar, partaj, innebandy och annat mys vilket är såå kul! Idag skiner solen precis lika underbart som den gjort hela veckan så en skön promenix skulle inte sitta helt fel. Önskar er en fortsatt trevlans helg så hörs vi när vi hörs!

Healthy is the new sexy?

Vår överrenskommelse går som smort kan jag glatt meddela såhär efter en vanlig vardagsvecka! Jag känner mig fräsch på insidan vilket är jäkligt gött. Långa promenader och joggingsnuttar kombinerat med så kallad ren mat är fantastiskt. Jag har "börjat om" tusentals gånger men aldrig hållt fast vid mina löften, nu har jag dock ett mål på nära håll som gör det så mycket lättare att hålla fokus och jag är faktiskt ganska 100 på att jag ror det i land denna gång. Weei! Haha!

Följ med mig

Så! Om ni klickar på bilden så kommer ni till min nya "Alicante-blogg"...

Ny månad

Hur fan blev det mars helt plötsligt? Fattar ej...
Mina resenerver har börjat spöka och jag börjar smått inse att jag snart flyttar hemifrån, i alla fall för ett tag. Har jag turen på min sida så kommer jag bli kvar i Spanien men mer än så vill jag inte säga förrän jag själv vet vad som händer med säkerhet! *shit fett mysterisk azz*
Annars har jag börjat pula på en ny blogg - "livet som student på spanska solkusten" heter den. Känns jobbigt att lämna min sköna fristad som jag skriver i för tredje året i rad. Men jag har kommit på att jag inte vill blanda mitt nya liv med det gamla livet och nytt och fräscht skadar ju inte heller. Adressen kommer så fort jag är nöjd med den nya designen!
 
Ikväll blir det ett kärt återseende (känns som att jag varit borta hur länge som helst (lol, som man brukar säga "där borta")) med brush!

RSS 2.0