30 oktober


Söndag, SM är över och jag väntar på mina favvo tjejer! Känns som att kvällen kommer bli najsbajsig med gamla familjen. "En för alla, alla för en" som vi en gång i tiden kämpade för!

Höst höst kära höst ge mig nu stora bröst

Höstlov? Oh yeah! Har det gött här hemma med kokt spagetti till ben efter en vinstmatch och bettskena till helvete i truten. Men huvudsaken är att lovet är här, det enda tråkiga är att jag har så äckligt mycket jag vill/måste/ska hinna med under veckan. Äh, lägger i sexans växel och kör! Puss o hej


Torsdag 27 o


Känns som att jag bokstavligen lever i hallen just nu. Jag tycker verkligen om det, dock önskar jag att jag hade lite mera ork och krut att ta till! Men äh, nu taggar vi höstlov med ännu mera innebandy. Bl.a SM!!!

L L L


Att knäppa på fri hand har en tendens att resultera i något som liknar en 90-åring som försöker äta soppa. Inte bra alltså! Men här kör vi bara, känner att livet har så mycket fint att bjuda på just nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. C'est la vie

Hur som helst, är p.e.p.p på att lira lite boll så ska börja röra mig mot hallen! ♥

Lenkille


Världens vackraste Nellie! Frizzoboy skulle ha haft rejält med konkurrens om N&N fortfarande levde. Lite sjukt vilka relationer man kan få till djur, tycker nog lite synd om dem som aldrig får uppleva det.

Finns så otroligt många minnen som jag aldrig vill eller kommer glömma. Häftigt är ordet tror jag!

Måndagrå


Gammalt foto men ack så färgglatt! Hösten är så jävla grå, död och kall. Men jag är inte depp. Ska nämligen boka Det, fixa med min tatuering, plugga på judendomen och dra en pw! Weei

s.ö.n.d.a.g

Pluggsöndag och jag vill helst bara gräva min egen grav eller fota uppe på berget. Bajs också! Najs däremot är att lovet snart är här. peace

P to the S. Älskar videon till We found love, kolla kolla kolla.

Fredag 21 O


Dagens kommentar: Ta kattjäveln, han har cement i hela jävla arslet! /Mami
Dagens allt: Var superduper danssugen men en hemmakväll blir också bra! Har inte varit hemma på tusen år nu känns det som!? SATC maraton kanske skulle vara helt okej, eller så får det bli Trust som jag hittade på vardagsrumsbordet!


Wild and young


Tar en paus i mitt skrivande för att hälsa på i bloggvärlden. Long time no see känns det som! Jag låter i alla fall tangenterna klinga i takt till Bryan Adams samtidigt som mina doftljus höjer mysfaktorn medan jag skriver. Té dricker jag också.

Där har ni mitt liv till punkt och pricka. Efter denna helvetesuppsats väntar mer skrivning fram till höstovet. ÅH VAD JAG ÄR TPL.

Damp x1000


Fml. Verkar som att jag är helt JÄVLA KÖRD!!! Okej, get to the point tänker ni, min dator. Min fina gulliga bästa älskade Packard Bellbabe har troligtvis somnat in. Därmed även många extremt äckligt hemskt viktiga dokument, bilder och filmer. Så jag upprepar, fml. Fml!

Torsdag



En fet sovmorgon tänkte jag avsluta med att lägga in en pw längs Strandvägen. Solen skiner och låten ovan klingar fint! nomnom, vi hörss.

Ditt kvarter

Hey.

Idag vill jag helst bara dra en Frizze och bajsa ner allt och alla. Men istället tröstar jag mig med Säkert! och faktumet att nästan alla utom jag skriver matteprov imorgon (läs: sovmorgon)!

fbi

Med betongklumpar till ben efter gårdagens match tog jag mig runt mördarrundan. Och påtal om matchen, vi åkte hem med 3 viktiga och sköna poäng! Nästa match ska jag satsa på att hålla temperamentet i balans bara, tycker inte om utvisningar...

Och juste. För att påminna mig själv lite:
du får inte köpa gymkort innan körkortet är kirrat. Det får bli belöningen PUNKT SLUT


101011


Japp. För inte allt för många veckor sedan satt jag i kvällssolen med min syster strax intill Vättern. Idag hatar jag kylan som återigen tagit över våra liv. Sverige i ett jävla nötskal. Men jag ska försöka njuta eftersom jag troligtvis befinner mig på andra sidan jorden om ett år eller så! XX


Domingo


Söndag och morgonmys med Melissa Horn i bakgrunden är inte illa må jag säga. Hoppas på att kunna avverka lite plugg idag också innan vi ger oss av mot Järfällis! Hare bezt

Spring i benen


Stolt tjej här! Hade världens spring i benen idag och gick från 3 km rundan till 4,5 km rundan för att sedan ruscha upp för Tullinges mördarbacke och avsluta med en halv kilometer extra. Svårt att slå känslan man får efteråt!

18:16


Har världens musikinspo på rull vilket är helt galet awesome. Lyssna på lite Bucovina och jag kan garantera att ni blir danssugna! ♥

När rädslan tar över


Jag börjar tappa greppet om saker och ting. Känner att jag hela tiden lever med rädslan att falla tillbaka i samma svarta hål som jag trodde jag tagit mig ur. Jag försöker andas och fixa allt men istället känns det som att lungorna inte får plats och jag bara halkar efter.

Jag finner ingen balans och ingen ro hur jag än gör. Vill nog helst bara stänga av allt för ett ögonblick eller två.

Bildbomb: HÖST


Hösten har sin charm kan man lugnt säga. Synd bara att det är början på en lång och kall period!

111003

Jag tror att nästan alla nv-elever på Tullinge sitter med fysiklabben ikväll. Och det inkluderar självklart mig själv också. Samtidigt ber jag för fullt för att mitt liv inte ska förstöras pga en skitmatch! Ont gör det i alla fall, som mensvärk. Fast i handen? Konstigt det här..

Nej men fysik var det ja!

Ayia Napa


För exakt ett år sedan hängde jag på supervackra Cypern. Skrämmande hur snabbt tiden går och framför allt "skrämmande" hur otroligt vackert bl.a. Nissi Beach var!

2 oktober


Söndagkväll och mysfaktorn slår i taket! Växlar mellan Coldplay och Lykke Li och har det allmänt bra. Däremot börjar min hand skifta i blått men man får se det som en liten flashig detalj eller så.

Inte nog med att min mysfaktor slår i taket, antalet besökare likaså. Vilka är ni som hänger här egentligen? pöss

Senaste


1. Sneakpeak på spexet. Hälsa på mina papperslökar?
2. Premiär för lite barhäng @Amnesia

Efter en natt i Stockholm, en match och en trasig hand känner jag mig ganska slut som människa. Ser fram emot att däcka i min kalasiga säng snart och sova tills jag får skavsår av att ligga. Annars känns livet ganska fint just nu, trevlighet efter trevlighet ploppar upp liksom!

RSS 2.0