Sista januari 2013

En månad på detta nya år har redan passerat. Sjukt är ordet!
Idag har varit en väldigt trevlig dag med en utflykt till Finlands motsvarighet till Ullared och fika hos släktingar. Jag hittade massa spännande saker men eftersom att USA resan närmar sig så känns det mer värt att spara pengarna. Börjar även längta hem en aning men jag vet vad som väntar hemma - beslut. Vad ska jag göra med saker och ting? Jag är inte peppad på att behöva bestämma mig för jag vill att allt ska bli perfekt, men vad vore livet utan lite risktagande? Det är vad jag intalar mig själv i alla fall ;-)
 
Nu väntar jag bara på att bastun ska bli ledig och innan det får det bli en kissrunda med Miro! Vi hörs snart igen,

Önsketänkande

Just nu önskar jag en hälsosam, snygg solbränna och en 5 kg lättare kropp. Saker och ting gick som smort innan jag åkte hit, det bjuds på fika överallt och jag vill ju inte vara otacksam genom att tacka nej. Men snälla kära Johanna, skärp dig nu! Okej?

En liten update

Bloggen! Hej! Här i Finland rullar allt på som vanligt, Miro retar skiten ur mig lite då och då men är för det mesta livets ljuspunkt i skrivandets stund. Igår tog pappa och jag med honom för att titta på SM i skidåkning och en sak är säker, med en liten hundvalp så kan hundtricket fungera var som helst. Människor blir åtminstone riktigt sociala!
 
Annars så saknar jag att umgås med jämnåriga och en resa till värmen vore att dö för, men snart är jag ju på andra sidan Atlanten med bästa Linguzz. Snart ska vi på 6-årskalas så det är bäst att jag börjar fixa mig! Puss å hej

Ge mig lyckosparkar

Det var inte igår! Befinner mig på finsk mark efter en sjukt hektisk vecka, är förvånad över att vi lever överhuvudtaget... Eftersom saker och ting är rätt så jobbiga just nu så är jag glad över att jag kan jobba 12 timmars dagar med inslag av hunduppfostran. Det är ett väldigt effektivt sätt att få tankarna på annat håll. Nu ska jag titta på en finsk serie som jag alltid älskat i smyg och sen blir det en efterlängtad bastu!

Mobilblogg 23.30

Hej bloggen! Försöker sova efter en lång dag på mässan men jag är så arg, ledsen och besviken nu så det kommer nog aldrig gå. Att människor kan vara så fulla med skit, rent ut sagt, skrämmer mig och jag undrar hur man står ut med att vara sådan. Men även om allt känns som en uppförsbacke just denna fredagskväll så får jag väl ta med mig lärdomen om att aldrig bli så full av skit själv. Tyvärr så har jag lärt mig att hämnden är ljuv, så någon i Nacka lär åka på tokstryk på matchen imorgon... Men det är en annan femma, hehe!

Rollercoaster

Jag är ingen känslomänniska. Och än mindre tycker jag om känslan av att sakna något/någon. Men det är dippar man får ta lite då och då! På tal om något helt annat så har mina tentanerver börjat spela allanballan och jag känner bara - "JAG ORKAR INTE". Fast jag ska skärpa mig, för snart är jag ju 100% klar och jag skulle aldrig ge upp och förlora mot mig själv såhär på slutsträckan!

En helt vanlig söndag

Slänger in fyra klick från nyårsafton. En riktig trevlig kväll som inte slutade som vi tänkt oss men vad gör det när man ändå fick vara med dom bästa under hela kvällen!?! Annars har detta varit en söndag likt många andra, vi packade in oss i bilen imorse och for ut till Nynäshamn för en träningsmatch. Hem åkte vi sedan med en 5-0 vinst vilket känns ruskigt bra! Nu tänkte jag dock se över vad som behöver göras i veckan med tenta, jobb, träning och massa annat. Vi hörs!

En liten hälsning

Tänkte bara kika in och säga hej här. Har jobbat häcken av mig i tre dagar nu med både skola och jobb. Den här fredagen har avrrundats med ytterligare översättningsjobb inför säljardagarna nästa vecka! Working man with an income, typ. Nu ska jag inte fastna framför datorn något mer så vi hörs!

Ei mikään tunnu miltään enää

Ikväll är det dags att resa hemåt igen. Väldigt lite gott, väldigt mycket ont. Här ligger nysnön fint på grenar och marken, Miro utvecklas framåt dagligen och jag får sova ut varje morgon. Men det finns ju en verklighet som lurar bakom hörnet också, så om ett dygn är jag tillbaka på jobbet... ååååååååh, vill inte.
 
Men fuck it, jag lever idag och därför ska jag packa ihop allt nu bums och sen dra ut till gården för skidåkning, fika och vovvemys!

När skönheten flödar...

Ah tja! Känner mig äcklig som ett as och går runt i samma tröja för fjärde dagen i rad eftersom Miro slickar, snorar och dregglar ner mig ändå. MEN! I dag ska vi iväg på ett litet "event" så jag tänkte piffa till mig med lite rena kläder och ett par svep med mascaran. Annars rullar livet på bra här borta, det blir många bajsvändor i skogen och jag är taggad till tusen inför min resa över Atlanten. Sen väntar jag ivrigt på att klockan slår om till den 15 januari...

Ett litet sovande barn

Miro låg och sov vid mina fötter och jag var bara tvungen att fota honom. Lite skakig och utan blixt leder till dessa halvsuddiga bilder men hur som haver - enjoy!

En fredag olik de flesta andra

Fick stans chock när jag slog upp ögonen och insåg att klockan passerat 13.30 precis. Värt att sova bort halva dagen liksom... Men annars då? Miro är hur söt som helst trots att man får lite halvdamp på att han biter på allt och alla konstant förutom när han är alldeles pömsig. Haha! Nu väntar lunch/middag hos farmor och farfar så det är bäst att jag börjar rulla ut mot landet. Ciao

Hej du nya år

Efter ett riktigt trevligt nyårsfirande sitter jag nu på flygplatsen i Helsingfors i väntan på nästa flight. Varje gång jag flyger så kan jag bara inte låta bli att faschineras över faktumet att jag smuttar på en kaffe på 10 000 meters höjd. Det känns så overkligt på något sätt! Det spelar ingen roll hur många koppar kaffe jag smuttat på under sträckan mellan Stockholm och Helsingfors, det är lika häftigt varje gång.
 
Nu är det dags för boarding!

RSS 2.0