Nu blir jag säkert kär i dig


Sitter och dunkar Svenska Björnstammen och börjar tagga till inför nästa lilla äventyr.
Vi hörs om en vecka - Sälen nästa!


Kära torsdag


Tjena grabbar! Jag är överlycklig över dagens vinst och lika lycklig över plusgraderna som hänger över oss. Samtidigt vill jag kräkas på morgondagens kemiprov. Fast med min matematik är den enda lösningen på problemet ett hejdundrans skönt bad och en välbehövlig hårtvätt! Finns det tid över för plugg senare så finns det, om inte så kan ju exempelvis masspektrometri kyssa min bakdel. Tack och hej

Träning


Sista helvetesveckan tycks inte vara så jävlig trots allt. Imorgon ska jag nämligen sova ut och kötta vidare på gymmet! Motivationen kunde vara aningen bättre men med tanke på hur mycket min röv värker och armarna skakar så rullar det på i alla fall.

Fettisdagen idag, eftersom jag inte är ett svin mot mig själv så är det klart att man får smakaaaaa! ;-)

Här behövs inga ord inte


Fyra ögonblick




Tänndalen, luften, Starbucks i Frankfurt och Ambiente

Some die young

Det känns som att jag skulle kunna skriva en bok om min senaste vecka. Skönt att vara hemma och bara andas en sekund men jag gillar att vara på resande fot!


See you soon

Tänkte bara slänga in ett litet hej nu när det kommer eka tomt här den kommande veckan. Jag hoppas på solsken bland fjälltopparna och goda säljardagar i Frankfurt. Alla hjärtans dag lär bli mysig också, i alla min ensamhet ska jag avverka några timmar i Berlin. Får väl beställa en dunk bira och lyssna på deppiga låtar nu när jag ÄNTLIGEN har skaffat premium. Mina öron kommer kräkas melodier om en månad eller så.

Nåja, kram på alla fina människor där ute i världen!




Frågestund


Varför ser jag ut som ett ägghuvud i mössa? Ska messa 118100.

Musik

Lyssnar igenom Mylo Xyloto som äntligen läckt ut på Spotify. Frulle på sängen och utvilad, söndagar är inte så tokiga trots allt ♥

Energi

Underbart flow på gymmet idag. Känslan av att kunna springa tvärs över jordklotet är utan tvekan bland det bästa som finns.


RSS 2.0