Maggan 2012

 
Hemma efter en varm och kalasig vecka på partyön! Känslan att lägga sig i sin egen säng och äta en ordentlig/nyttig frulle är underbar, resten däremot är inte mycket att hänga i granen. Kallt och mulet och jag saknar redan solen.

Hej och hå


På tisdag drar vi till Magaluf (wehehehehehwohohohohohahahahiihihihi). Hejdå

Efterlängtad ledighet


Efter en vecka som nybliven student och arbetare så "går jag nu på semester" i cirkus två veckor. Jag börjar även komma tillbaka till jorden från min lilla undergång vilket känns såå bra! Att le och träffa människor man trivs med är rena botemedlet vill jag lova. Och att det ryktas om kalasigt väder de kommande dagarna också gör ju inte saken värre.

Grymt bra remix


Den här låten alltså. Det känns nästan som att det är jag som uttalar orden men det jag ville säga var bara att Blueprint remixen är förjävla bra!

Annars då? Jag hänger på jobbet mellan 8-17 dag ut och dag in. Något sommarlov blev det ju inte för min del men som tur är åker vi till Ma-a-a-a-agaluf nästa vecka, tjoho!

En berg-o-dalbana av känslor


Oj vad det har hänt mycket den senaste veckan. Jag har tagit farväl av en fantastisk tid med underbara människor och haft världens finaste student. På det har jag fått mitt hjärta krossat och börjat jobba ihop till vad jag hoppas ska resultera i en lägenhet!

Trots att allt är tomt och dystert nu så kan jag glädjas åt allt fint jag fått vara med om. Jag kan skratta och ha roligt ändå vilket stärker mig, jag vet att jag kan ta mig igenom allt med lite vilja!

Mitt råd såhär mitt i allt elände - njut av alla fina stunder och var inte rädda för att misslyckas!!

5 juni 2012 kl. 06:46

Idag tar jag studenten. Känslan är obeskrivlig ♥


Fyfan vad vi är bra!!!


I övermorgon tar jag studenten. STUDENTEN!!! (Internt: StuNdenten...)

Det är galet. Och ännu mer galet är att det här sista gymnasieåret har varit supermegasjuktgalet bra. Självklart har det funnits en bunt av dåliga dagar och händelser men ser man på helheten så har jag fått vara med om ett förjävla bra år! Nu ska jag sätta igång med mitt tal. Tack och hej så länge!

RSS 2.0