Written thoughts


Tänk att allt flyt man har alltid ska stoppas av dåliga nyheter. Som att "hej, glöm inte att världen är elak" typ. Därför kan väl vi vanliga bondnissar aldrig riktigt komma någon vart, vi dras alltid ner till noll efter ett tag och vägen upp igen blir alldeles för lång.

Jag menar inte att jag är nere på noll, men visst fan stoppas mitt flyt om så bara för en liten stund. Det är lite surt. Men tja, c'est la vie liksom!


Du är precis som jag


My löv. Dunkar 50 kvm och känner världens rensar-sug. Tur att mitt rum ser ut som ett helvete så att jag har något att röja! XX


23:02


Det har gått två dagar och jag har redan magkatarr. Men än så länge flödar energin och motivationen till både plugg och träning så jag ska väl inte klaga! Frizze hälsar, noooot.

Frulle

Känner mig mer död än levande samtidigt som jag har svårt att förstå vart all min motivation tog vägen. Nu är den mer eller mindre tillbaka i alla fall och, hör och häpna(!), äpplet i yoghurten har jag pallat alldeles själv under min morgon pormenad. *Stolt* hehehe


Then who the hell was I?


Fyller år om en månad. Jag känner mig som en bebis i en 80-årig kärrings kropp. Jag är omogen och dör en smula av kiss -och bajshumor. Jag har inte tränat ett-fucking-jävla-piss på över två månader. Skinny love och Genom eld gör mig fortfarande knäsvag och jag är i behov av en äckligt fet bamsekram.

Bra. Tack. Nu när jag har biktat färdigt här kan jag äntligen dra ut för en runda eller två och sedan på ett vuxet vis dricka en kopp kaffe med mina päron!


Tämä on totta


Kör ba!


Bokade ett gäng lektioner idag. Fan vad jag ska ha kortet i min hand innan första snön faller!

Utkast: Aug. 19, 2011


Grät en skvätt framför Beastly. Den var smörig men samtidigt väldigt fin. Så pass fin att jag nu lyssnar på kärleksförklaringar genom spotify. Förutom detta har jag kommit på att jag är mer rädd för framtiden än för haschstinkande engelsmän som förföljde mig hem inatt.

Jag har 18-års kris?

En liten del av sommaren



Svensk sommar


Häckat vid ett kallt och blåsigt Vättern och har nu äntligen landat hemma i varma Stockholm. Tänka sig att vi kan ha alla årstider mixat under en och samma vecka! Uhh.

Fjårtizzz-tider?

Alltså, att starta en gammal mobil som legat och dammat i några år är bland det roligaste som finns. Typ. Jag kom över några bilder som jag dör lite av. Ehm... år 2007 måste jag ha älskat mig själv i denna pose!?

Skönt att man mognar lite med åren..

Hemma


/Kanaltur genom Amsterdam


/Gatukonst@Centraal Station


/Papi och jag på Nemo


/RobPat posar på Madame Tussauds


/Annipanni
Efter tre veckors häng med kussar och gamlingar så känns det skönt att landa här hemma och faktiskt umgås med människor i min egen ålder. Plus att jag föredrar fina Stockholm framför landet!

RSS 2.0