I'm off to C!

Sol. Bad. Hawaiian Tropic. Hav. Turkost vatten. Pool. Hotell. Hotellfrukost. Värme. Mat. Upplevelser. Ledighet.

Det enda negativa jag kan komma på är min idiotiska "rädsla" som gör mig halvt sömnlös nätterna innan. Det löjligaste är att det mest handlar om att min resväska ska försvinna. Wtf!? Som om mina trosor och billiga klänningar betyder livet. Jag är töntig.

Hur som haver, jag gosa med bebis som (jag kommer sakna myyycket) också ska bo på hotell. Fast i kalla Sverige då! xoxo

City

Hallå. Drog ett svep längs Drottningatan på väg till Äppelvägen där mitt besök, ack så viktigt, varade i 2 minuter. Värt. Så jävla värt. På hemvägen stod jag med biologi boken i högsta hugg och flög kors och tvärs vid varje station. Det var mer eller mindre den tisdagen då!

Nästa tisdag vet jag blir ett par miljoner gånger bättre i alla fall. c.y.p.e.r.n! xoxo

Blue eyes


Sweetie skulle vara råhet i någon typ Whiskas reklam eller så. Borde lägga ut nån kontaktannons och hoppas på napp! Söndagskvällen spenderas i tv-soffan, kalasbra.

Jag förstår inte

Hetsen kring SD. Jag förstår ärligt talat inte, är jag inte tillräckligt påläst eller vadå? Jag önskar att jag liksom kunde skriva/diskutera/tycka som jag vill om det men det vågar man ju knappt under dessa tider.

Äh, jag får fortsätta föra debatt i mitt huvud eller så. Nu blir det s.p.a.n.s.k.a

Godmorgon världen!

Har inte sovit inatt.
Måste plugga hela dagen.
Mår inte hundra..
... match ikväll.
Slut på helg.


Water


Provade att fota vatten på riktigt för första gången idag och med tanke på mina icke existerande kunskaper så blev jag nöjd!
_ RAW-format
_ ISO 100
_ A/S läge

Ungefär så var det, bra att ha det uppskrivet inför nästa tillfälle.

So we dance

Natasha Bedingfield vrålar ur högtalarna och om två veckor har jag redan hunnit spendera en halvdag vid Medelhavet. Livet är fint med andra ord!


RSS 2.0