120429

Hej på dig smaskiga vårvärme! Minst lika skumt som underbart vilken effekt vädret har på humöret. Idag är livet på topp, utvilad och danssugen och en studentskiva ikväll. Yesss!


Besök i muminlandet - dag 4


Godmorgon! Sitter hos pappa och glor på burken, finska the voice spelar sorgliga ballader eller tung hårdrock. Och just i skrivande stund slog dom på Pitbull, förvirrande är förnamnet...

Om en liten stund kommer farmor och hämtar mig och senare är det dags att bege sig mot flygplatsen. Längtar lite efter livet där hemma, det är så sjukt dött här så man börjar ju nästan klättra på väggarna. Uhh!

Besök i muminlandet - dag 3

Idag sov jag ut ordentligt, ordnade en kanon frulle åt moi och lyssnade på (för stunden) världens bästa lista. Nu tänkte jag sätta igång med biologin och senare bege mig ut i denna soliga by för att kika lite i butiker och sånt där mys. Det är otroligt skönt att bara vara ensam långt borta från allt som klassas som vardag men som vanligt så längtar man ju en smula efter både det ena och det andra. Men jag ska njuta till max och förhoppningsvis också skriva klart biologin. Pjuh, lite väl mycket begärt kanske men halvvägs vore ju minst sagt såååååft!

Summan av kardemumman hörrni - jag ska sätta igång bums! Kjam på er

Besök i muminlandet - dag 2

Tjatja! Hittills har jag under denna halvsoliga dag varit ute på en 1,5 timmas stavgångspromenix runt sjön och senare får vi besök. Skypeat har jag gjort också som ni ser här nedan. Nu ska jag basta, hajdo!


Besök i muminlandet - dag 1

För i helvete. Nu har texten raderats tre gånger så jag ska vara kortfattad och snabb nu.

Hej och hå i alla fall! Tänkte inta en riktig bloggroll under dessa dagar och uppdatera er om mitt fantastiskt glamourösa liv ute på landsbyggden. Just nu befinner jag mig i hufvudstaden i detta gråa trista land med överskott av torrbollar. Nästa plan boardar jag om ett par timmar så jag passar på att smutta på en take away coffee och pilla på lappistoppen. Dock är jag trött som ett as trots att jag sov under hela flighten mellan Arlanda och Helsingfors, påsarna som lyser under ögonen börjar irritera mig rejält så förhoppningsvis har jag "sovit bort" dom lagom tills jag åker hem igen. Nej hörrni, nu ska jag försöka uppdatera mina spotify listor!

XX


På resande fot igen

Imorgon far jag österut och lever mitt andra liv i några dagar. Miljöombyte och rehab inför slutspörten känns faktiskt riktigt skönt måste jag säga!


Hej såhär på kvällkvisten


Min måndag såhär långt - plugg, planering och ansökningar till höger och vänster!

Jag hoppas på att börja få struktur på saker och ting, trots att jag gillar att vara spontan och bara ta allt som det kommer så är det ju faktiskt framtiden som står på spel. Inte bara morgondagen eller nästa vecka utan betydligt längre tid. Men ja, jag letar jobb för fullt och till hösten kanske jag läser psykologi på heltid. Otipp men sant!

Saturday

Utvilad tjej här med en nyrensad garderob och allmänt fräscht i rummet då sexans växel åkte i en liten stund. Nu skulle plugghjärnan behöva gå igång också men som vanligt skjuter jag upp det och får väl stressa järnet i veckan istället.

Nej, nu ska jag njuta av att en arbetsvecka är över och att en kalasig lördagkväll väntar runt hörnet! xx

En gammal favorit


Modell: Mandy
En gammal goding som jag gillar starkt. Knäppte fotot för ett par år sedan skulle jag gissa på och den tar hem en solklar plats i min favvomapp!

Annars då? Jag jobbar på för fullt och blir allt mer självständig för varje timme känns det som. Stabilt är ordet.

You know my name


Ett klick från vår James Bond kväll. Och ikväll slår jag på stort - placerar röven i köket och hoppas på ätbara resultat! I veckan väntar arbete och annat skoj, woop woop

johananaz @instagram

Ööööööööööööööööööööööööööh...

Snoken rinner och det känns som att jag drabbats av alla världens biverkningar från pillerna. Men nu är det lov och liv1 känns minst sagt najz! Därmed basta, jag har inget att klaga på och dessutom har jag fått och tagit möjligheten att använda instagram (finns på Android market, yessss!!!) så följ mig där.
Tack och hej leverpastej så länge!

Onsdagen den fjärde april


Mår skit men då är det tur att man har en massa bilder och andra fina minnen att se tillbaka på. Här ovan ser ni en bild från vår roadtrip till Dalarna för någon vecka sedan. Någon vecka sedan... jösses så tiden bara kutar iväg, imorgon är det på dagen två månader kvar innan vi tar farväl från våra tre gymnasieår.

Usch vad jag kommer sakna allt och alla ♥


1 april


Vilken vecka!! Men ingen rast och ro här inte, det är bara att ladda om batterierna hemma en stund innan det är dags för mask-partaj på stan. Gr8

RSS 2.0