Nybliven heltidsstuderande

Jag som varit så bestämd när det kommer till det här med att plugga direkt efter gymnasiet - det ska jag inte göra. Så vad fan håller jag på med?
Tanken slog mig idag när jag travade in i receptionen och frågade var min uppropssal låg någonstans. Men det här känns ändå rätt just nu och jag har lärt mig att det är nuet som är det viktiga. Så på måndag placerar jag röven på min första föreläsning och ber till gudarna att jag klarar av allt som har med plugg att göra. Men 5 månader borde ju vara en lätt match, nu kör vi!

Where have you been all my life

För att förtydliga: Isch have been i dom redmarked paikkat. Inte alltför korrekt placerade pluppar men ingen bryr sig, right? Dags att runda av för denna helg och samtidigt dags att kicka igång kommande arbetsvecka. Gudbaj

So far away from where you are

Allvarligt talat. Hur svårt kan livet vara att leva? Vi är ju inte direkt den första generationen människor som ska ta sig igenom ett liv på denna planet. Men vi har en tendens att göra allt mycket svårare än det egentligen behöver vara. Mitt problem då? Jaa. Om jag kunde sätta fingret på det så skulle jag ha betydligt lättare för att fatta några viktiga men långt ifrån avgörande beslut. Beslut som jag både vill och måste fatta. Jag har hört att det här kallas för I-landsproblem... Åh, kalas!
 
Nåja, tack för mig. Imorgon kör vi 11:e arbetsdagen på raken! Taggaråååå

Formex 2012 autumn

En till ytan väldigt business inriktad brutta här! Formex tenderar att bjuda på trevligheter trots värk från tårna upp till höfterna efter 3 dagar utan sittpauser. Vi har trevliga företagare till grannar och ikväll slår vi på stort innan den sista dagen är här. Låter denna lördag avslutas med lite afterwork på Stockholms kanske härligaste bar (utsiktsmässigt)!
 
 

The beginning of something new

Min lilla semester är över, men som rubriken lyder så är detta bara början. Jag kickstartar mitt "vuxenliv" med jobb varje dag under två veckors tid. Stabilt i kassan - ostabilt i huvudet och kroppen! Men det är bara att köra på. Vi hörs!
 
P to the S. Frizzoboy är en jävel på att roffa åt sig godsakerna med stort G. Gullefjärt!

Roadtrip Stockholm - Öland

Så har man spenderat några kalasiga dagar ute på landet! Fina minnen att bära med sig i framtiden och härligt avslut på semestern.

Ännu en fin sommarkväll

Ett par klick från gårdagens middag. Idag är värmen oslagbar och jag har hunnit med några ärenden, som att äntligen bli med nya solbrillz lagom till nästa veckas roadtrip!
 
Hörs snart igen

RSS 2.0