Happy new year


Imorgon kliver vi in i ännu ett helt nytt år. 365 dagar att fylla till bredden med nya äventyr, känslor och minnen. Jag ser fram emot 2011 på både gott och ont. Men mest ser jag det från den positiva vinkeln, så vet ni vad? Nu tycker jag att vi köööööör och välkomnar det nya året med öppna famnar! xoxo

Buffalo soldier


Drog på mig min gamla lila-glittrande Jofa kruka och sjöng på Buffalo soldier och nånstans däremellan fick katten spel och attackerade ett flertal gånger. Det hela resulterade i att jag nu dokumenterar händelsen här bakom stängda dörrar. Det är fantastiskt hur en så snel och söt katt plötsligt kan bli så aggro. Men som Uno Svenningson sjöng en gång i tiden, under ytan. Stackars Frizzo, men tur i oturen är ju att man lätt kan få honom att omvandlas till den där mysiga typen igen. Lite tropiska frukter bara, man tror att katten är bög men så gillar han bara frukt ;pPPPpPpp

Nej, slut med det allvarliga - dags å käka!


4 viktiga fakta

  • Stockholm är kallt och jag är blek trots mitt stora morotsintag.
  • Min mobil är ju helt körd i skallen (läs: tele2), sök hjälp!
  • Mina grönsaker är slut så jag dippar fingrarna istället, funkar felfritt det med.
  • Inspirationen till lite gott dunk flödar ej!!


    Summan av kardemumman - ta mig till utlandet, alltså värmen typ.

Tree


/by me/Cyprus 2010

Jag har blivit alldeles för hemmakär. Kan inte ens gå på rea längre utan att längta hem till typ.. inget? Jag som älskar röda lappar i hysteriskt-sjukt-underbart stora mängder. Nåja, på tal om det så är tv:n fri så jag ska okupera den för lite dans á la wii! See ya

Gladast


Här ovan ser ni provbilder med mitt alldeles nya o b j e k t i v. Den kan zooma ungefär tre gånger längre än mitt s.k standardobjektiv vilket är hur kul som helst. Jag väntar starkt på soligare väder för att få en chans att se vad den går för utomhus! Bye

Rastlösbrud93


Snabb update om mitt sådär fantastiskt glamourösa liv: jag har ingen julklappshysteri så ni hittar mig i sängen med ett hårt grepp om Jack Harper och Emma Corrigan. Kanske med en skål sorbet mellan låren också. Ni kan ju alltid gissa hej-vilt sådär.
Skitkul, jag vet. Tacka mig för världens humor. Adjö!

juljuljuljul

Hej,

Känns som att jag för första gången på ett par månader får lov att säga något i stil med "hmm, vad ska jag göra nu?" utan att känna stor skuld. Det ska förstås firas med sorbet och, hör och häpna, andning! Jorå, meneee så är det.
XX


Versace


/En av mina favoritbilder, vet inte riktigt varför men den har nåt litet extra... typ.

Ganska händelserik dag som slutade i sorg när min ena nagel gick av, jag som sparat så länge... jävla innebandyklubba. Hehe, nej då men den var bra trots att jag satt kvar i skolan långt efter att dörrarna låstes inför nattens alla faror. Ambitiöst.nu!
Nästa stop får bli s.ä.n.g.e.n

Cute


/ Original + Macro (+10), ISO 800, A-läge

Försökte fånga bebis på bild men stackarn blev bländad och vevade mest fram och tillbaka. Dock tycker jag han blev söt på närbild ändå, oskarp eller inte!

Tisdag

Ikväll är jag fri från allt som rimmar på plugg. Jag ska ta mig tid till att frossa choklad medan en viss Anka äter brosk i tv-rutan och medan Wysteria Lane går på juluppehåll. Sen tänkte jag även träna lite och sluta odla hår på benen!

Det är och förblir min tisdag, kalas!


Julstress, hej!


Sitter och bråkar med matten medan Hoffmaestro och Vinyl 107,1 rullar på om vartannat. Mitt rum lökar sönder och jag behöver bädda rent i sängen. Sa jag föresten att jag som ett plus i kanten typ dör av stress vilket bidrar till magont. Nåja, bara fortsätta kötta! Bajbaj

Beastly


Mars ser ut att bli en grym månad! Premiär för godiset här ovan plus 5 dagar i España. Majs!


Hey you!


/ nya närbilds/macro-linserna (+10) på, bildkvalitén blir inte lika bra men man kommer ju närmare föremålet vilket jag tycker är roligare (typ hej fysik-optik förresten)

Paket i brevlådan och en drös inslagna, effektivt arbete idag med andra ord. Och tänk att ett par linser kan göra mig så glad. Klickklick!

My lovely Nikon


Igår fotade jag lite med de nya inställningarna jag kommit på är bra för mer känsla av macro. I samma veva lekte jag med fokus och, MINA VÄNNER, så beställde jag macrolinser. Öppnade mejlen idag och såg att de skickats och borde ligga i min brevlåda imorgon. Hoppas innerligt att jag inte tog fel mått (håll tummarna!!) men isåfall är det bara att skicka tillbaka dem. L to the ycka!

R.u.b.r.i.k



Imorgon ska lilla lantis-jojjo till stan. Det är viktigt att ha det uppskrivet för precis som alla andra bönder så trivs jag fint hemma en ledig dag som imorgon. Men nej! Så får det inte bli. En annan viktig sak att poängtera är att jag inte varit utanför Tullinges gränser på över en vecka.

Med det ser jag det som ytterst nödvändigt att jag tar klivet imorgon, utanför... GRÄNSEN!

Alltså, trots att jag i stundens hetta lider av extrem tröttma och hungersnöd så kan mina kommande 24 timmar inte se annat än ljusa ut. Hih! Och ja, som sagt, t.r.ö.t.t(.m.a).

Blue light


Söndag och ingen träning vilket innebär att jag får tillfälle att se gg. Ska heller inte glömma att det ger mig mer tid till att faktiskt försöka förstå mig på 1700-tals filosofi på ett egentligen ganska obegripligt språk. Men som sagt, nu har jag ju tid för det! Godkväll på den.

P.S. Dagens drog:
här

Hej vinterland

Idag hade varit den perfekta dagen, som jag även väntat länge på, för lite tid i naturen (=fota). Men tyvärr så hamnade OC och te-drickande högre upp på prioriteringslistan. Upplysningen hamnade sist kan jag även poängtera, inte för att dagen är slut men från och med snart så ska den spenderas i hallen. Tjing!

Hav


/weheartit so much


Stars 4-ever

Tog en pluggfri eftermiddag helt i min smak. Taggat till träning och blivit kär i faktumet att KOL ska spela på p&l, ååh! KATJA, VAYA FIESTAS! P&L 2011! Annars då, jo jag såg en bild på hår (!!) som jag blev kär i. Nu har jag bara typ 15 cm to go, woho!

Robyn fortsätter pumpa ut grym musik och jag ska fortsätta hoppas på typ mirakel!


RSS 2.0