En typ av kärlek

Tumblr_lb61kunu7g1qenaglo1_500_large
/ weheartit

Jag är så slut i kroppen, finns inga ord för det. Vi gick vidare i SM idag vilket känns s.k.ö.n.t! Så härligt att lira lite  riktigt igen, verkligen speciell känsla som jag hoppas få uppleva många gånger om.
Annars då? Jo jag mer eller mindre rullar tummarna och tror att det blir en tidig kväll och skumläsning av 1984.

På återseende.


I wanna spend my life in a suitcase

Det är farligt att spendera en seg lördag (som denna när kroppen fortfarande känns mör) åt att dreggla på resebolagens hemsidor. Bara välja och vraka vart man vill åka just i det ögonblicket. Så man skulle kunna säga att jag varit i Kap Verde, Egypten, Cypern (åååh!), Thailand, you name it denna kväll. Istället sitter jag nu och undrar vart dagen tog vägen, carpe diem liksom, har nog inte fattat det där. Äe men jag klagar inte, det var ju faktiskt inte igår man hade en dag utan måsten!

weheartit.com


Och så var man fri igen

Från och med idag är jag inte längre normal. Numera ser jag ut som en nedslagen hund, knarkare, störd idiot! Stort-mega-enormt-charmigt-underbart-jävla tack. För övrigt så går bara skräck på tv, där skulle jag passa in.

Höstlovsclatch på den! xoxo


Hela livet var ett disco

Läser och räknar på grekiska (även känt som matematik) och känner hur motivationen tryter men så kom jag att tänka på dom där pengarna som ska rullas in i framtiden. Så på något sätt är boken fortfarande uppslagen.

För övrigt har en bomb slagit ned i rummet vilket jag har svårt att acceptera men att åtgärda det hela finns det inte tid för. Kan även tala om att min mage lever rövare och mina glasögon är smutsiga! Trevlig tisdag kväll på den.

R.I.P

I stundens hetta sker detta:
_ Dricker juice invandrat från Azerbaijan, granatäpple som smakar pyton. Dyrt också.
_ Förstår att jag är född med otursstämpel!
_ Tror på att världen hatar mig (hej fittkukbajshor-PMS)
_ Har ont i ögonen...
_ Hela ansiktet är kokhett av mina PMS-tårar

Och med vill jag tacka för mig, life taught me to die, farväl världen!

Autumn

Idag har jag andats för första gången den här veckan. Varit uppe i alldeles för höga varv för att hälsan ska vara i balans. Men nu så! Ikväll ska jag vara ego, packa in håret med fukt, raka benen för första gången på 2 veckor och glo på antingen laws of attraction eller the wedding singer, tiden får avgöra.

Med tanke på att jag varit så fridfull idag så hann jag sticka ut och fota höstträd till tävlingen. Blev inte nöjd, för lite känslor i det eller nåt!


Fräsch

Min panna är numera stämplad som "överbelastad". Typ på sprängvarnings nivå. Men det tas inte hänsyn till utan jag har istället försökt banka in kemin i 4,5 timme. Nåja, vore skönt om det fanns lite tid till att sköta hygienen också, kanske inatt... eller aldrig för den delen. Mys.

Nu - hej hopp memorera-tillverkning-av-murbruk-processen!

Tillbaka från p.a.r.a.d.i.s.e.t

Det värsta med att komma hem är depressionen som poppar upp när man möter kyla, vardag och lövlösa träd. Men den här gången känns det ändå som att jag bara behövde en kväll för att komma över det värsta. Tänker jag efter så har jag mycket att se fram emot de kommande åren (!!) vilket är helt wienerschnitzligt (intern skämt mellan mig... och mig)!

Men först av allt tänkte jag bocka av tre prov i veckan som jag ska ha toppresultat på! Pepp till mig, xoxo


RSS 2.0