Let me hear you sing heya heya

Snön har äntligen fallit till marken och lyser därför upp tillvaron på ett mysigt sätt. Allt det gråa som november står för får liksom ett uppfriskande lyft! Idag är veckans enda lediga dag från jobb och skola men självklart tvingas jag tentaplugga som ett djur, synd bara att det går rätt åt pipsvängen...
Fast nu är det bara cirkus 1,5 månad kvar, håll ut!

Rainy days

Två små partypinglor... Och Jessica! Haha! Nej nu är jag elak, men efter två dagars arbete bland människor som alla bär på tunga huvuden så börjar det krypa myror i brallan som gärna vill dra en svängom på stan. Å andra sidan behöver jag vila i helgen då det bara är en vecka kvar. Fast tja, jag har alltid haft en försmak för spontanitet ;-)

Love has no limit

Efter en kalasig helg så väntar en veckas hårt arbete - både på plugg -och jobbfronten! Dagens work är klart och nu väntar en kväll i innebandyhallen. Lite kul förresten, det där med att vara "kär" i en sport som jag skulle säga att jag är för tillfället! Att längta till varje träning och match är verkligen superkul :-)

Time flies by

Tiden bara susar förbi, man tar farväl av alla en efter en och man märker hur livet är allt annat än en rak och stabil väg. Men mitt i all ovisshet så tycker jag att det är spännande att inte veta något. Att inte veta vem jag kommer köpa min drömbostad med, att inte veta var jag befinner mig om så bara ett par månader. Alla dörrar är öppna! Fast mitt i alla fantastiska möjligheter får man också smaka på en jobbig typ av verklighet som springer ikapp en. Dock vill jag nog påstå att jag handskas ganska bra med den ;-)
 
För att berätta något mer relevant - bakis och trött, men träningssugen!! Matchtagg för morgondagen alltså, är förbannat springsugen vilket alltid är ett positivt tecken.

En vy av en annan natur

5 snabba från Kreta.
Trött dag med tanke på vädret, dock har jag tur som har en träning att se fram emot ikväll! Och i helgen väntar kross.

Fantastisk dag

Onsdag! Jobb och celebration. Ett fruktansvärt smaskigt VG på tentan och timmar framför skype med två av mina favoriter gjorde detta till en toppendag. Belöningsshopping på det också! Jamen ni hör ju, haha! XX

Psychology

Trött är bara förnamnet. Men dagens 4 timmar långa föreläsning gav nog oss alla någon slags tankeställare. Om att vara vuxen, om livets med -och motgångar. Om kärlek, lycka och sorg. Ibland tänker jag att världen vore mycket bättre om människor hade lite kunskaper om just - människor. Att förstå, om så bara lite grann, är en sorts lättnad. Frustrationen blir liksom inte lika stark när man har en aning om varför!
 
 

Young, wild and free

Sliten efter en lyckad kväll med mina favvotjejer! Har varit nöjd med höstens samtliga utgångar vilket är så himla kul. Hoppet för Stockholms nattliv lever vidare... Nu ska jag kika på en ny tele, har levt med en gammal rosa Nokia de senaste dagarna! Instagram-abstinensen är olidlig.

Shine bright

 

One day off

Ledig torsdag. Telefonen tog sitt sista andetag igår men med tanke på att jag är ledig idag och att det är träning ikväll så är jag på bra humör! Breaking Dawn - part 2 var superbra också, härligt att komma iväg lite efter att ha mått bajs i nästan en vecka.
 
Bjussar på lite instabilder i brist på annat. Nu är det dags att börja bocka av dagens måsten! /J

Home sweet home

Det är sällan jag landar på Arlanda och känner att det är skönt att vara hemma i Stockholm. Men hur äcklig staden än känns ibland så är den guld värd efter en långhelg ute på landsbyggden. På landsbyggden hittar man alkisar i 30 år gamla träningsoveraller en fredagkväll som inhandlar helgens Koskenkorva, eller en trasig kvinna som röker några slarvigt rullade cigaretter på bänken utanför mataffären samtidigt som kommunens ordförande tar med sig ungarna för att handla lördagsgodis. Ungdomarna cyklar runt på farmors pappas grannes gamla cykel och använder sin veckopeng till att köpa pizza på byns lyxigaste restaurang - pizzahaket som mer eller mindre har allt annat än konkurrens. Vilket visar sig tydligt vill jag påstå.
 
Men jag antar att allt handlar om vad man är van vid. Jag är van vid brett utbud vad gäller i princip allt, från fikahak till plattänger. I Parkano nöjer man sig vid att den lokala "biografen" visar filmer någon gång varannan vecka!
 
Menmen, jag ska inte spy allt för mycket på det lilla. Bara lite. hehe
xoxo

Lördag - Lauantai - Saturday

Lugn dag på landet idag! Började med sovmorgon föjlt av fika hos farmor och farfar efter att vi dragit en runda i byn i jakt på den perfekta farsdag blomman! Väl hemma har vi tjafsat om vem som är bäst på att hitta resor och så hann jag med ett skypesamtal med Lingus. Nej, nu är det dags att piska igång papsen så att man får mat. Hehehe!

Livet på landet

Frulle framför tv:n när man är sjuk är en tröst. Dock så sänds bara värdelösa serier såsom Emmerdale medan vi i Sverige får se program i stil med DH. Intresseklubben antecknar! Jaja, Parkano bjuder på finfint väder och jag är sugen på en tur genom byn... Får dock vänta tills värktabletten beslutar sig för att hjälpa!

@Helsinki

En update från världens mest sevärda flygplats i Vantaa, Helsingfors. Här kan du få en lång och plågsam död i väntan på din nästa flight! Okej, så anti ska jag inte vara men jag tycker inte om denna plats. Därför blir det också en självklarhet att jag släpar med mig datorn. Pjuh, 1 timme till boarding. Vad ska jag hitta på för bus...?

Höst höst kära höst ge mig stora bröst

Det är grått, kallt och blåsigt. Som vanligt så glömmer jag bort att tycka om höstens fina färger när dom väl finns där. Det är inte först nu, när det är för sent, som jag kommer på mig själv med att önska att det skulle se "ut som det gjorde i början av hösten". Det var det där med att uppskatta det man har ja...

I wish I was born in the 80's

Måndag igen. Det är då folk startar sina nya liv. Vita månader, nya bantningsmetoder och allmänt tuffare disciplin på livet. Dock slutar dom oftast redan samma kväll efter att ha insett att en kaka är godare än ett glas vatten till morgonfikat på jobbet.
 
Jag då? Jo, efter min panghelg (se en glimt här ovan) tänker jag också förändra mitt liv. Håller det veckan ut så vill jag ha något pris. Men vad var det nu då... Ja juste, träningsdax!

En vän på vift

Igår tog vi farväl på riktigt. Visserligen går ett år fort men otroligt mycket hinner även hända med tiden och vem kan förutspå var vi befinner oss då. Som tur är går det att leva på minnen, bl.a i form av bilder som aldrig slutar framkalla fantastiska minnen. Ovan har ni ett liiiiiitet litet urval av alla tusentals stunder vi lyckats fånga på bild!
 
Nåja, tacka vet jag dagens teknik. Nu riktar jag fokuset på kvällens underhållning, söndag = solsidan!

All by myself

Ensam hemma. Tenta imorgon.
Först känner man sig gnällig för att man aldrig får vara ensam hemma. Och nu sitter jag här. Ensam och hjälplös. Tron på monster under/bakom/i sängen och soffan är starkare än någonsin förut. Njut lite av ensamheten Johanna, njut!
 
Och så var det tentamen. Ja ni hör ju, bara ordet i sig gör att man ryggar tillbaka. Fast på något sätt känns det som att jag har ganska bra koll på läget, men som vanligt så förbereder jag mig på det värsta möjliga för sakens skull!
 
1 november idag också. Tiden skrämmer mig och jag tänker mig det lite som när vi i psykologin talar om reaktans (när fria viljan är hotad).

RSS 2.0