Be happy!


Det är soligt, ljust och fint ute vilket förvandlar mitt annars hemska söndagshumör till något alldeles unikt. Umgås med John Mayer och ett glas vatten, jäklar vad allt är bra!

LfuckingA


/LA baby. En vacker dag kommer jag kalla Hollywoods gator för mina trakter, vänta bara

Lyssnar på fjårtisdunk som låter förvånansvärt bra samtidigt som jag suktar ihjäl efter lite mangosorbet ♥. Bättre än så blir inte denna kväll med tanke på morgondagens planer. Tur jag har som snart befinner mig i España ändå, untz på den!

Hav


/Fin pöjk med ögon att drunkna i


Fred(ag)


/Ful redigering/Cypern som jag gärna åker tillbaka till, typ nu.

Är så äckligt död i kroppen efter vadå? Två kortis matcher och en ganska mesig skolvecka. Klenis man kan vara, men jag tänker trotsa faktumet och sikta mig mot spåret imorgon. Måste bli proffs innan snön smälter!

Snart alltså

Tumblr_lfjhthqed81qc66axo1_500_largeTumblr_lfnu52glcr1qzuavso1_400_large
/weheartit
Tänkte inspirera mig själv lite här med tanke på att det inte är allt för lång tid kvar tills jag ska gadda mig!


Closer

Pillat i Photoscape ett litet tag och lyssnat på KOL. Jag har även en hög med Geisha papper vilket jag får medge är okej i såna här perioder. Vad mer kan jag informera om? Kommer inte på mycket annat än att jag skulle behöva efterlysa min studiemotivation, om jag nu någonsin haft nån. Nu är den i alla fall helt försvunnen och det tär lite på mig. Fast mitt liv verkar rulla på ändå så det är ingen större fara för stunden! På återséende

Sommar



En aning inspirerande bilder från sommaren som sedan länge är över. Så fort man slipper få frostskador på kroppen så tänker jag långtidsparkera mig ute igen! Peace

Orkidéer


/Tålamodet svek i hopp om att lyckas fota utan blixt, med högt ISO och inget stativ. Detta får duga för stunden.

Har inte mycket på hjärtat just nu som skulle behöva klottras ner. Jag nöjer mig såhär och greppar tag i fysik boken istället! Baj 


Kärlek

Jag vet att jag inte ens får tänka såhär. Men jag vill ha min mensmedicin. Jag vet att det finns en i kylen som bara väntar på mig. 70%-ig, bra för själen brukar jag säga! Det kliar i både fingrar och ben, kanske lyckas stå emot trots allt...? BEACH 2011 VAFAN!

Sweet


/Livsnjutaren nr1

J to the ung fru

Känns som att veckan bara vill jävlas med mig samtidigt som den bjuder på trevligheter. Skumt det där. Den har gjort mig till 100% jungfru också. Jag som alltid känt en liten dragkraft till vågen. Men enligt detta så kan vågen väga sig själv numera och jag kan njuta av mina dagar som Urfgnuj! Tackar


aijghvotuhmirdaspsadjrihvcoms


/Frizze drog en ordentlig powernap på soffan igår. Bussigt att lämna plats åt resterande 4 familjemedlemmar också!

Småbarn i 10-års åldern är väldigt onda. De kan förstöra ens dag så brutalt att de faktiskt riskerar sina liv för busen. En hurtigbulle som jag traskar hem från skolan i högt tempo och passerar fyra småglin. Den omkörningen resulterar i att jag blir förföljd/jagad och får isklumpar i ryggen. Jag kände mig som en vampyr efter det, dödligt sugen på att springa efter dem mil efter mil om så skulle behövas, bara för att få ge grabbarna en rejäl runda med stryk. MEN, jag ordnade upp tankarna och ökade takten hemåt vilket jag måste medge att jag ångrar! Jag hade velat läxa upp dom, ta kontakt med föräldrarna och be dem köra upp en käpp i röven. Det ska jag göra nästa gång, utan några tvivel alls!

Viktig information!


/Oredigerad bild där en macro +10 lins hade varit bra (sommar 2010)

Galet seg tisdag och jag vill bara sova. Godnatt!

Home


Jag är kär i en sång. Jag vill höra den överallt och hela tiden!

Healthy spring


/Åldern sätter sina spår i form av gråa hår
Insåg just att jag om 67 dagar är nykommen till Malaga. Låter mycket men det går snabbt! Så resan till ära, har jag nu börjat min nyttiga vår och hittills går det kalasigt. Jag lovar att hojta till när absen blottar sig!


Lite för gulligt!


7k mob1l


Palla att det ska snöa.
Palla att SIM-kortet ska vara inaktiverat och r1a m3j.
Palla att jag är sugen på jordgubbar och sommar.
Palla att jag behöver kissa typ Nu.
Palla att jag måste köpa valla.

Och palla att jag måste vara så himla störd. Hur som, muggen väntar!

Tuesday



/A couple of photos from my dearest friend, Nikon!
Tisdag idag och jag har inte kommit in i några fungerande rutiner ännu, långa sovmornar och fria dagar känns fortfarande verkliga och det måste det bli ändring på. Därmed sätter jag mig alltså och gullar med fysikboken eller matteboken. Vilka män jag har alltså!

The end


/macro +10

Lovet lider mot sitt slut men trots att det stundvis känns tungt så måste jag ändå medge att jag ser fram emot allt vad våren har att erbjuda. Och med tanke på att vi går mot sommaren så är det inte mycket som kan kännas fel för min del, så ja, skola imorgon. Nemas problemas!

Men nu, dags att fortsätta med alla sista-dagen-på-lovet-grejer, som att rensa hela rummet. Tjing!

Saturday


/macro +10

Idag ska det invigas något stort. Ses i spåret!

RSS 2.0