Gott nytt jul


Jag har kommit på att snål ligger top 5 på min personlighetslista. Samtidigt har jag kommit underfund med att om tid fanns att köpa skulle jag ligga jämsides med Östermalmsborna. Kanske till och med Upper east sides rikaste backslick advokater. Så med andra ord kan man säga att begreppet "ta vara på tiden" är bland det svåraste som finns. Jag menar, tid finns ju men kanske inte kunskapen kring dess hantering.

Flummmmvarning. GG!

Tidsinställt


Prövar det här med tidinställda inlägg och hoppas på en kanondag trots typ stressma-attack i högsta grad. Clatch!

Say it's not her fault


Den här bruden är helt jävla sjukt cool. Nya plattan bjuder på mycket gott!

November


Vintern är fin och jag menar det. Dock finns det alltid ett men och i vinterjävelns fall ett stort M. För att dra ett sorgligt exempel, tidigare denna snöiga novemberdag stod jag i en busskur, kall med vad jag skulle vilja säga brainfreeze, och efter lång väntan ser jag SL's vackra skapelse sakta köra mot mig. Glädje. Och så kom det där men:et, bussen är fylld av stökiga, små, äckliga, barnrumpor som just kommit från gymnasiemässan. Alla sittplatser upptagna (ofc!!) och mina glasögon tål inte övergången mellan kyla och mindre kyla => jag ser inget pga igenimmade glas. Jag ska ha mens så detta var som ett hot från helvetet. Närå.

Äh, jag ska inte klaga. Längre.

My pain has a name

Seborroiskt eksem samt magkatarr och antagligen är orsaken till stor del stress. Nu när jag googlat så är det läskigt hur symptomen verkligen matchar. Då är frågan bara om allt detta slit är värt det? Inte för stunden men kanske för framtiden eller i värsta fall aldrig. Men vafan, inget dödligt så bara köra på! Nu: Engelska

Positiva tankar


Man borde vara mer positiv. Så idag tänker jag pröva å vara glad över att min kalender är sprängfull!
Life is good


F.R.I.D.A.Y


Fredagar är numera jämförbara med julafton.

Justdrinkthewaterwhereyoucamefrom

Kings of Leon har släppt ny (grym!!) platta, fysikrapporten börjar ta form och helgen är snart här!

17 brännande minuter


Tog tag i mig själv, dundrade ner för att hämta nya träningsdvd:n som Fitness Magazine bjöd på. Och som rubriken lyder, det var brännande in i sista sekund. Jag trodde jag skulle kräkas samt få ett 1000 bitars pussel till huvud. Halleluhja! På det körde jag armar (biceps, triceps, axlar), kalasbra!

Summer

Prövade att redigera lite sommarbilder i Photoscape och det finns verkligen galet många verktyg som jag säkert aldrig kommer kunna komma på att använda eller hitta för den delen. Men här är i alla fall en liten nybörjarredigering som ser fejk ut men är det redigering så är det!



Vi låser in oss i rutor


Eftersom onödiga sötsaker inte längre finns i mitt liv får jag trixa med kameran istället. Dock måste jag bli bättre på att faktiskt använda redigerings programen nu när jag har dom! Men, till poängen, från och med nu (har jag bestämt) att jag ska fota mat i allmänhet för att redigera och till sist lägga upp dom här. Som en liten ispirationskälla när humöret inte är på topp. Kalasbra!

Nu ska jag fortsätta lyssna på nya favoriten Andreas Grega!

Cosy

Äntligen har mitt rum fått en touch av mys genom en runda på Ikea. Och samtidigt spöar finnarna upp mesarna i Hartwall arena, man borde vara på plats men snart är det träning. Shit, jag börjar gilla söndagar!


Happy

Inspiration, belevinst och flera veckors läsning har denna dag gett. Hälsomässan bjöd på mycket, bland annat fruktsallad av Laila Bagge och kostråd av Anna Skipper (öhh). Men i alla fall, kvällen ska spenderas i soffan med en hög fitness magasin - woho!
Tumblr_l8i0u1bvui1qc1nnso1_500_large
/weheartit


My new program


Äntligen! Efter att jag önskat mig photoshop i årtal har jag nu hittat ett gratis program med begripliga tillämpningar. Hoppar på fint väder i helgen, för skogen - here I come.


We dance to the beat

Skönt att vara igång! Sammanlagt har jag promenerat/powerwalkat 2+2+3 (7) km idag plus styrketräning hemma. Och jag har inte fallit för någon godsak inte. Fast å andra sidan har jag inte varit sugen heller! Lovely.


Per aspera ad astra

Säsong 2 av my lovely orange county är avslutad med tårar och kurrande mage. Jag skulle inte kalla min nya livsstil för sträng-diet utan snarare ett sätt att forma framtiden på. Jag menar, bra hälsa nu = bra hälsa sen! Hur som haver, jag har en deal som jag ska stå fast vid. Yum!

Jag skulle ha levt på 70-talet istället

Jag och Ted matchar fint. Jag sjunger om att himlen är oskyldigt blå nonstop lite nostalgiskt. Jag är störd, tack jag vet. Uh, jag får slå på lite fjårtisdunk och landa i nutiden istället. Tack och hej!
Tumblr_lat6micuyh1qdq6tco1_400_large
/weheartit's tolkning av the 70's

RSS 2.0