Fotografier

Vatten är ganska fint och går att fånga på många olika sätt. Här nedan är tre "olika" sätt, ett vattenfall i någon djungel eller liknande skulle ju inte vara helt fel att få på bild. Men tills vidare får kranen här hemma duga!

Onsdag

Bjussar på en skön låt medan jag plockar fram kameran. Tänkte försöka mig på vatten. Lovar att visa resultaten senare!


Update

Jag har körkort och kan ta mig vart fan jag vill!! Det känns som att kassan med vuxenpoäng bara ökar och stoltheten, ja det är ett faktum. För tillfället finns inte heller plugg som ligger och väntar, herre vad livet kan vara underbart ibland!


Godkänd


Idag är en alldeles fantastisk dag. Teoriprovet gick galant och ikväll spelas en efterlängtad match! Solen skiner också. Fyfan va jag är bra!

Viljan är stark!


Börjar bli hjärntvättad efter ett par timmars teoriplugg. Men det går framåt, tror jag!

Sportbög


//Göteborgscupen 2011

Är äckligt taggad på att lira innebandy! Känns som en evighet sedan sist. Framför allt vill jag rensa tankarna vilket sport överhuvudtaget är ett fantastiskt bra medel för.

Ride.


Celebrate good times


Livet är en väldigt svängig berg -och dalbana! Skulle vilja ge det en fet kyss som tack för all glädje jag får uppleva, min egen men även andras. Det är en så fin känsla.

Sen finns det ju även stunder då man helst spolar ner skiten i avloppet. Fast jag söker gärna efter ljuset i tunneln även i de mörkaste vrår jag hamnar i. Som idag.


Where have you been all my life?

Rihannas nya platta känns väldigt fresh. Själv är jag inte lika fresh, hej du ångest!?!

201111

Melissa Horn och tusen saker att göra. Min söndag det! Var sugen på att lira ikväll men så blir det inget. Får ägna mig åt surrealistiska dikter och muslimernas religiösa rum. Jomen det är ju kul. Verkligen.

L♥rdag


Sugen på bio, hyra film, godis, chips, läsk, grönsaker, sommar, värme och sorbet. Och thai. Och körkort. Livet i ett nötskal?

Foto - Våren 2010


Lekte i den uppbyggda fotostudion i ladugården med mitt absolut största fan, Kerttu. En vacker dag när jag har tid och ork ska jag bygga min egen här hemma. Nu har jag trots allt haft kameran i ett par år och dessa bilder är tagna bara ett par månader efter att jag köpte den, så något borde jag ha lärt mig.

Snart


Känslan när man blir godkänd på ett teoriprov♥

My love is your love



Har inte så mycket att dela med mig av atm. Blir mest galen på mig själv för att jag inte kan intressera mig mer för politik, demokrati, partier etc istället för liv1. Åh, musmök asså! Jens är här också, love you

Söndagendentrettonde

Skyller min försvunna effektivitet på att jag måste ta hand om gadden. Och det genom att bara hänga i sängen/soffan/spelstolen hela dagen lång. Att det sket sig med båda samhällskunskapen och hälsomässan kan vi ju ta sen!

11.11.11


Vaknade och tänkte "har jag verkligen tatuerat mig?", och se på fan, det hade jag! Lycklig tjej här må jag säga. Längtar tills den är läkt och slutar ömma så förbannat ♥

Drowning in your love, c'est la vie!


Har tusen bollar i luften och så lite tid. Känns det som! Det är då man får nypa katten i kinden och lyssna på Drowning på maxvolym. Nejdå, det är då man sätter ihop det sista i NP talet och speedar upp sig inför MORGONDAGEN!!

Om vi hörde hjärtat slå

Om du sa att allt va mitt
att du ville älska mig på riktigt
skulle jag lyssna då?

Om jag sa att allt va ditt
att jag ville älska dig på riktigt
skulle du lyssna då?

Om vi hörde hjärtat slå
under sjukhusen
under betongen
skulle vi lyssna då?


Försöker skriva mitt PM men Klagomuren tar upp all min uppmärksamhet. JJ är fan bäst!


Last night@Viper room



Lovet börjar lida mot sitt slut och jag kan sammanfatta det som ett väldigt bra sådant! Sista höstlovet någonsin. Konstigt, läskigt och roligt på samma gång.

Senaste från mobilen - black & white



Party people


//frizze speglar sig.
Jahapp, så har ännu en dag passerat och pusselbitarna börjar falla på plats på vissa håll. Samtidigt lossas de upp på andra. Livet är allt bra märkligt ibland! Förutom mina livspussel kan jag bara be er att ta en titt till vänster och konstatera att jag snart är en gaddad brutta. Och just nu en väldigt danssugen sådan också, imorgon, plis!!!!

Min plats


En bild säger mer än tusen ord. Det stämmer verkligen och bilden ovan är en sån där som inte går att beskriva. Som betyder så mycket på så många olika plan att alla beskrivande ord bara blandas samman till något alldeles obegripligt. Den togs i somras med mobilen på en av mina favoritplatser på denna jord. Jag tror jag har känt alla känslor som går att känna på just den här platsen vid olika tillfällen!

RSS 2.0