Min 19:e födelsedag

Efter en lång dag på jobbet igår kunde jag sedan njuta av en utekväll precis så som det ska vara! Goda drinkar, härliga människor och en massa dans på det. Kan inte annat än le när jag tänker tillbaka på 19-årsdagen och jag bara fortsätter le eftersom att vi DRAR TILL KRETA IMORGONBITTI!
Det var allt för denna gång, ihihihi!

Närmare vuxen än barn

Imorgon fyller jag 19 år. Året som härlig 18-åring har varit en berg-och-dalbana, minst sagt! Jag ångrar ingenting av allt det jag gjort, misstag eller ej, för jag har lärt mig så mycket och jag har framför allt fått vara med om sååå mycket. Ahh, vilket år!
Jag ska se till att kommande år blir minst lika fantastiskt.
Såhär gick tankarna för prick ett år sedan.

Livet är meningslöst, vem bryr sig?


Psykologikursen faschinerar mig mer och mer för var dag som går. Att få djupare kunskaper om sånt som man tidigare bara nosat på är riktigt spännande! Med det sagt så väntar en eftermiddag med tjockisboken och förberedelser inför morgondagens muntliga framförande. SEN är jag mer eller mindre redo för en veckas trevligheter såväl hemma som i ett utav Medelhavets mittpunkter.
Dagens trudilutt - HÄR ♥

Bakåt i tiden


Bläddrade lite i bildarkivet och landade på sommaren 2010. Tänk vad man förändras utseendemässigt men framför allt, vad man förändras som person. Hela tiden. För 2 år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle hamna i en kanonbra klass till hösten och att det skulle förändra och stärka mig så mycket som det faktiskt gjorde. Det är väl det som är så spännande med livet! ;-)
Nåja, imorgon väntar en lång arbetsdag följt av en vecka fylld av plugg. Men sen! B-day och om exakt en vecka är jag i paradiset. SÅ NAJS

Söndagsplugg

Hej på dig bloggen!
Har vaknat upp till en solig söndag efter en kalasig lördagkväll. Däremot står plugg och andra viktiga "kontorsärenden" på schemat idag sååå... Effektivitet - komsi komsi!

No pido que todos los dias sean de sol pero...

... Vem bryr sig?
 
Jag vill, jag ska och jag kan åka. Det enda som återstår är att bestämma mig för ett avresedatum och sen är det bara att klickeliklicka sig fram till en bokningsbekräftelse. Samtidigt som det känns läskigt och utmanande så känns det också helt rätt. Hej så länge!
 
 

Busy woman

Efter att ha lagt ner hela min själ i uppsatsen om hippocampus har också rädslan över att eventuellt ha misslyckats smygit sig på. Jag skulle fan offra världen för att slippa en kompletteringsuppgift! Menmen, 798 välvalda ord och många timmar senare ska jag väl försöka känna mig nöjd i alla fall. Eller jag måste, idag är det nämligen bara att börja skriva på nästa uppgift. Det låter tragiskt men faktum är att det ändå är ganska roligt. "Sa hon utan att ta ut segern i förskott...".
 
Anyways, time to hit da sch00l i mina nya bootcut jeans - byebye.

Många bollar i luften

[På Cypern, 17 år gammal och i mitt livs bästa form fysiskt].
Om två dagar är jag på ett mycket intressant möte.
Om två veckor lapar jag sol på Kreta.
Här och nu är det bara att fortsätta med alla dessa måsten.

Onsdagsplugg


Det enda som cirkulerar i mina tankar för tillfället är, ironiskt nog, hjärnan. Funktioner, studier kring den och mycket fokus på vår kära hippocampus. Aldrig har jag känt en så stark vilja att få till den bästa av möjliga uppsatsen och framför allt inte viljan att få fram fakta som få andra kan tänkas hitta. Som tur är fann jag en inloggningskod i min fantastiska och tunga bok till ett system med massor av fakta och studier som jag gottar mig i. Ni hör ju, känns som att jag blivit hjärntvättad. Eller så har jag bara funnit något som faktiskt intresserar mig!?

Day 1 - check


Första dagen på SH är avklarad och det med stor förvirring! Eller nej, jag är lite fundersam kring kursklitteraturen och det faktum att den är på engelska. Men äh, språk i kombination med psykologin låter väl lovande!?
Grävde lite i studentmappen och tänkte bjuda på två lyckliga ögonblick från dagen D. Nu blir det innebandy med mina favoritbrudar, trevlig måndag!

Nu är du här, september

Nya tider är vad vi har framför oss, en ny typ av morgondag gror som om det vore något man önskade sig. Jag ser det lite som att barnen i Narnia inte hade något val utan tvingades kliva in i garderoben och se en ny värld. Man har så många valmöjligheter men samtidigt inga alls, vi styrs liksom av modellen för ett livslopp.
Nu är i alla fall hösten här, en fin septembermånad är vad jag har att vänta mig, men jag har aldrig förbannat mig över de steg jag tvingats ta så mycket som nu. Jag är egentligen inte bitter, jag har bara lite väl lätt för att blicka över axeln på det som var. Mer än så är det nog inte.

RSS 2.0