klick


Två bilder som jag klickade under våran rundtur genom Ronda för exakt en vecka sedan!


Du och jag nu


Jag saknar Spanien. Till och med lukten av dirre, muspysar och rapar, billiga middagar, äckliga och dyra drinkar, snuskiga spanjorer, sand i håret, ljudet av vågorna, de vackra landskapen, slirreh dansen, krampen man får i magen av att skratta och ja, allt därtill. Trodde jag skulle kunna undgå en efter-resan-depression men nej, efter att försökt kötta fysik så kan jag inte annat än kräkas på faktumet av att bästa resan någonsin är över.

Buhu, nu ska jag grina lite och krama min fina Starbucks termos!
Återkommer när livet känns lika fantastiskt som för ett par dagar sedan, adjö


Jag är kär


/ Vackrare morgon får man leta efter.
En kräfta som jag trivs inte i kalla Sverige. TA MIG TILLBAKA NU!


TPL


Blä alltså, vi drar om några timmar bara och jag tänker se till att vi har det fucking bäst. Det behöver vi allihop♥

España♥


Fredag och tusen saker att göra innan tisdag! Tänkte börja med världshistoriens garanterat tråkigaste bi lektion.
puss & kram


                                                   

150311


Ett hopplock av foton i brist på annat att göra. Dock ska fläsket få sig en omgång bums! hej


Måndag


Måndagen började med en liten sötizzkille som lagt sig bakom mig, med huvudet på kudden! Dog en smula. Har inte mycket att säga utan tänkte köra igång mitt arbete om Torremolinos som jag bor i om cirkus en vecka, lycka? ja.

Och till dig, Katjushki:
Drick nyponsoppa/blåbärssoppa/avslagen cola. Ät bajs. Eller nej, gör inte det. Ät typ skorpor! (läste att det var bra) Och jo, har du inte hög feber och fryser, blodiga diarréer, kraftiga magsmärtor, är mycket trött och kraftigt påverkad (?) eller så... så kan du kanske orka komma och bli bombad med puzzar från oss imorgon!


                                                   

KOL

Lyssnar på Be Somebody av käraste kingarna och är i stort behov av en kick i röven. En kick i pluggriktning. Fast jag ser mig hellre i jeansshorts och mitt nya linne tillsammans med kalasiga kåmpisar i Malaga. Men ja, snart så!


12 days


/Cypern 2010


Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga. Malaga.

tiktik






Ibland blir jag så besviken när det inte känns som att tiden räcker till, men sen finns det andra dagar (som idag) då jag ärligt talat tror att dygnet fått fler timmar.
Tiden är väl kort och gott bara svår att förstå sig på!

Så summan av kardemumman blir att råläsa bi. Kalas



Annons


Checkcheck


/Lugnt, jag bjuder

  • Norrmännen fortsätter irritera mig
  • Jag har, hör och häpna, äntligen fått word på min dator. Fatta glädjen! Seriöst
  • Maxi hade bokrea och självklart var jag där i högsta hugg. Rea liksom ♥
  • Sista lovdagen är över. Och jag har inte ens ångest

FRIZZ0


/Härligt att vissa blir söta på bild oavsett vad. Eller så tackar vi bara macro.
Skid-VM tar upp lite snuskigt mycket av mina dyrbara lovdagar och Spotify har satt pricken över i:et vad det gäller mitt datorliv. Nåja, nu är det dags att röra på fläsket! XX.

09:59


Jag har spenderat de senaste dagarna i mormors vita skinnsoffa och Körkortsboken i högsta hugg. Tidigt ute? Jovars, men ska det fixas utan krångel så får man ju kötta en gnutta. Vad har jag gjort mer då? hmm, ja juste. Ätit. Ett besök i sjuan går för det mesta ut på det, jag längtar efter att känna hunger...

Nej hörrni, nu ska jag göra något vettigt av den här dagen! Börjar med att bomba världens mest innehållsrika låt på Spot - Imma be. Tack och hej

RSS 2.0