En tillbakablick på 2012 - part 2

I juli blev det lite party i början men för det mesta jobbade jag häcken av mig på vårdcentralen. I mitten av månaden åkte jag, Rasmus och Jocke upp till Avesta över en helg. Grymt rolig vistelse med massa partaj, fiske och sena middagar med Jockes farbror. Ett härligt avbrott sådär mitt i sommaren! Annars var vi iväg på lite utflykter om helgerna! Jag blundade mest för mitt blödande hjärta och gjorde det bästa av situationen.
 
Efter en sommar fylld av jobb fick jag ett par veckors semester. Jag och Matti hyrde en vrålsnygg Audi och bilade ner till vår kära Lingus på Öland. Nästan en hel veckas mys med middagar, lite party, nattbad och massa annat skoj! En ritkigt rolig vistelse det också! Annars fortsatte jag jobba, det blev grillkvällar hemma och jag fick också reda på att jag kommit in på psykologi kursen på SH.
 
I september firade vi Lingus med en tjejmiddag och sen mig själv med en fet utgång på Magenta. Men innan det så började jag plugga och jobba lite extra på hemtjänsten vilket sög riktigt hårt! Jag funderade även för ycket på min framtid och gick på diverse möten, vet väl fortfarande inte vart allt leder till men så är det ju alltid. Men slutet gott, allting gott. För jag och mamma drog ju iväg en vecka till värmen på Kreta. 5-stjärnigt och all inclusive var precis vad vi behövde! En mysig vecka med sol, bad, mat och äckliga drinkar. En kanon vecka helt enkelt!
Jag tror det var här vår riktiga partyperiod drog igång! Jessica fyllde 20 barre och det firades med en rolig middag följt av utgång. Innebandyn blev också en stor del av mitt liv igen fast nu på nya banor - i Tumba. Allt gick som smort, skolan likaså! En bra månad skulle jag vilja säga. Sökte även till GMU och i samma veva blev jag svensk medborgare. En kort tradition kom till här också, brunchar och fukostar i trevligt sällskap på vardagarna! Det mindre bra var att allas vår kära Lingus for till Staterna och det vinkades av med en tårfylld avskedsfika.
I november lackade vi på att det inte fanns någon fet halloweenfest att gå på så vi tog tag i det med egna händer istället. Middag, dans och massa skratt i vanlig anda med mina favorit tjejer! Får ju inte glömma att nämna Mickan som i början av hösten anslöt sig till vårt lilla gäng. Nu är vi ett färdigt och fint pussel skulle man väl kunna säga! Puss på er i alla fall :-)
Annars fortsatte skolan, innebandyn, jobb och partajandet med bra rull. En avskedsfest för Jacob blev det också där man fick träffa gammalt folk vilket alltid är lika roligt.
Okej, nu måste jag erkänna att jag är riktigt trött på det här. Men nu i december blev det ännu mer partaj och jag var på prövning för GMU vilket var riktigt roligt. Jag kunde även gå på jullov med allt godkänt i psykologi kursen vilket är oerhört skönt. Vi firade en lugn men skön jul här hemma och jag har jobbat så mycket jag bara kunnit göra!



En tillbakablick på 2012 - part 1

Jag beslutade mig för att göra en ordentlig tillbakablick på det gågna året. Ganska snabbt insåg jag att jag gjort så otroligt mycket i år att det lätt skulle kunna bli en roman av det hela. Men jag kör på i alla fall, klipper bort vissa bitar av året som inte får plats eller som jag inte kommer ihåg!
Men nu kör vi!
Januari började med en redig bakfylla efter ett minst sagt fartfyllt nyårsfirande. Jag drog med mig tjejerna på en fest långt åt helskotta och jag, Jessica och Becca passade på att dra på en kryssning! Däremellan hann jag även jobba på vårdcentralen. En weekend i London blev det också och därefter jobbade jag på Formex mässan. Jag tror januari slutade med en ost -och vinkväll hos Jocke och ett litet minihjärtekross på det!
 
Älskade februari. Jag hatade dig i början men nu i efterhand älskar jag dig! Jag och Lingus tog vårt pick och pack och drog iväg på en helt sjuk resa till Funäsdalen med skolan. Skidåkning, party och ny kärlek uppstod. Det var en underbar resa som jag aldrig lär glömma! Dagen efter att bussen rullade in på skolgården igen flög jag ner till Frankfurt. Jag hamnade på en flygplats långt ut i landsbyggden och hoppade därför på en buss som tog mig till Frankfurt city liksom! Den bussresan var fantastisk, lyssnade på Some die young på repeat och reflekterade över mitt liv. Väl framme hittade jag hotellet ganska snabbt och mötte upp Susanna och Jaana, vi hade ett par riktigt roliga mässdagar! På alla hjärtans dag firade vi våra säljardagar med vin och jag drog mig hemåt, flög via Berlin och tyckte synd om mig själv som satt där själv den 14/2.
I februari var det även en del galna partynätter och jag åkte till Sälen i slutet av månaden.
Mars månad, jag var kär och lycklig som aldrig förr! Klassen drog på studentkryssning som var fantastiskt rolig och dagen efter firade vi en utklädd Katja. I mars bodde jag även hos K i en vecka och det bjöds på party, middagar, högskoleprov och en rejäl dos av mys. Under den perioden hade vi även vår efterlängtade studentskiva med Bond-tema på Två grabbar och Kök. En varm dag i mas drog jag, Lingus, Jacob, Sonny och Rasmus en roadtrip till Dalarna för att fotas under Dalahästen till en studenttävling. Mycket rolig bilresa det där! Annars hängde jag nog mest med E den här månaden.
Pust! Den där veckan hos Katja övergick till April månad. Vi fortsatte leva livet med utgångar och allt därtill och jag och E blev ett par officiellt. I slutet av månaden åkte jag till Finland över en långhelg och på påsklovet jobbade jag för fullt! Vi hann även gå på en bra musikal, De tre musketörerna vilket var kul!
 
I maj minns jag att Jessica och jag var och tittade på Sverige-Ryssland i ett fullsatt Globen och hockey-VM tog upp en hel del tid. Jag funderade mycket på saker och ting och stundtals var lyckan inte lika stark. Vårt att nämnas kom jag också, är att jag under våren slutade med innebandyn (för ett litet tag)! Men vi hade i alla fall en härligt mösspåtagning, vi drack 3,5or och sedan shots på Snaps! Många studentskivor hölls ju även den här månaden vilket bidrog en hel del till vardagsutgångar! En heldag på Kanan med tjejerna och en härlig grillfest hann vi med också. I slutet av maj var det mycket planering av studenten, tävlingar och såklart den obligatoriska tältningen. I regn och rusk söp alla treor på skolgården den sista maj!
JUNI! STUDENTEEEEN! VI började med preparty den 1 juni hemma hos Rasmus, grymt rolig kväll som slutade i spyor men det är en annan femma. Dagen innan studenten hade vi vår fixar-dag hemma hos Emelie, sammanhållningen var så grym att man blir alldeles tårögd av att tänka på det. Vi fixade tröjor och annat skoj inför champagnefrukosten. Kvällen innan grät jag så mycket att jag var tvungen att åka till Katja och prata av mig, vi satt på OKQ8 parkeringen och var alldeles darriga typ. Sen minns jag att jag svängde förbi Konsum här hemma och köpte en visselpipa och fick en massa gartualtioner av dem i kassakön. Dagen D var sedan här. BIlderna får tala för sig, dagen var bättre än vad jag hade vågat hoppas på! Tack till min gamla älskade klass!
Strax efter studenten fick jag mitt hjärta krossat. Det var bland det tuffaste jag varit med om i kärleksväg men som tur var så jobbade jag mycket då och kunde inte tänka alltför mycket på det. Ett par veckor senare drog jag och Katja till Magaluf och partade som riktiga amatörer! Haha!

Vi går igenom stan

Igår hade jag bunkrat upp och suktat efter en kväll i tv-soffan, men som tur var blev det en spontan barrunda på stan istället! Precis vad jag behövde efter två hektiska arbetsdagar (lat, I know)! Man brukar säga att man mår som man förtjänar dagen efter vilket jag brukar hålla med om men idag vet jag inte vad som händer. Denna seghet trots ett moget och vettigt alkoholintag. I don't get it...

Annandagen

Hallå hallå. Efter en lugn och skön jul så väntar ett par fullspäckade arbetsdagar innan vi kan skåla in det nya året! En framtidsplan har formats under dessa stilla dagar i soffan framför julfilm efter julfilm vilket känns oerhört lovande. Jag känner mig redo att börja om på nytt med 2013.
 
Nu väntar jag på att håret ska torka klart så att jag kan skåda den nya nyansen! Vi höres!

Merry Christmas

Två bilder från förra julen i Finland. 
Bloggen, från mej till dej - en riktigt god jul. Puss och hej!

Två dagar kvar

Äntligen jullov! Igår blev det en sen eftermiddag i skolan med en massa spännande laborationer. Med handen på hjärtat kan jag också erkänna hur stolt jag är över mig själv som även kammade hem ett godkänt på senaste tentan och därmed är målet uppfyllt. Inga resttentor eller annat trams! Härlig känsla :-)
 
2 dagar kvar till julafton idag och för stunden så har jag inga julkänslor alls. Tråkigt på sitt sätt men det är väl mest bara ett tecken på att åldern sätter sina spår och att julen därför inte är lika rolig och spännande som den var förr. 

Ur hälsans synvinkel

Jag kämpar på med att hålla tävlingen och den sunda livsstilen i balans. Det fantastiska med detta är att jag redan känner mig liksom "renare". Inte alls uppblåst eller sådär allmänt äcklig som jag lätt gör efter att ha ätit skit en hel dag, vecka eller månad. Många tycker att vi är knäppa som gör detta nu under juletider, fast där har jag tur eftersom julgodis inte är alltför gott enligt mig!

A little bit of heaven

Imorse pep det till i telefonen och påminde mig om att mina love-at-first-sight-skor äntligen kommit! Jag vet inte riktigt vad jag tycker mer än att det är något med dem som drar till sig min uppmärksamhet. Nåja, jag får väl konstatera att jag är ett par sommarpjucks rikare bara!

En måndag lik alla andra

Go' kväll!
En lugn och skön måndag har passerat med hög fart, stannade hemma idag för att fixa lite små ärenden här och var. Studiemotivationen finns liksom inte inom mig någonstans och jag tror att det beror på att jag är så medveten om att kursen snart är slut och att friheten kan börja på riktigt. Månaderna efter studenten har ju mest präglats kring jobb och plugg. Och tänka sig att det nu är mindre än en vecka kvar till julafton!
 

I live for the game

Lyckan man får när man kliver in, taggad som aldrig förr, på planen i den hallen som man spenderat så oerhört många timmar i. Botkyrkahallen. Sedan 9 års åldern och fram tills jag var 15-16 så var det mitt andra hem! Jag har inte satt min fot där sedan den dagen vi tackade av varandra för sista gången, Balrog F93. Men idag. Idag var vi tillbaka och det kändes underbart.
 
Att vi även spelade skiten ur serietvån Rotebro med 3-0... Näe, jag finner faktiskt inga tillräckligt bra ord! ♥

Allting är svårt innan det är enkelt

Har inte mycket på hjärtat idag, men eftersom att morgondagen börjar i en kär gammal innebandyhall så tänker jag placera baken i soffan resten av denna lördag!

Du har gjort mig så illa

Lucia idag. Var är julkänslan? Har inte sett något luciatåg och inte ätit verken lussebullar eller druckit julmust...
Men nu är det dags att rensa tankarna i innebandyhallen i några timmar! C you

En efterrätt från mig till dig

Inspirationen härstammar från Mickan och Jeckan (haha!), en efterrätt till oss som slutet smaska i oss socker i mängder. I med lite goda bär, en klick kesella och toppa med kiwi och solroskärnor. Enklare än såhär blir det inte!

12-12-12

Ett historiskt datum som tyvärr inte är mer än så. Jobbat idag och nu tänker jag mysa i min sköna OnePiece resten av kvällen! Ciao.

På rätt väg

/Byggde upp en liten inspirationsbild från weheartit/
Över en vecka har gått idag, rättare sagt så har 8 dagar passerat. För dig som inte vet vad vi håller på med - tävlar om vem som kan hålla sig borta från snacks och träna mest. Ungefär så! Det har gått suveränt fram till igår då godissuget slog ned som en blixt. Men tävlingsandan som finns inuti gjorde att jag höll mig borta från mammas nybakta lussebullar, pepparkakor och annat sånt där som annars lätt kan slinka ner i magen.
 
Keep going!

Week to the end

Fredagsjobb följt av en sann myskväll med favoriterna. Och idag då, en kämparmatch som gav oss ett poäng att lägga i vinnarbagaget. Återigen är det bevisat att viljan övervinner allt och som vikarierande kapten idag så kan jag inte vara annat än stolt över allas insats!

Snow connecting people

Här ovan ser ni två glimtar från förra vinterns skidresa till Funäsdalen.
Medan det råder snökaos i hela landet (?) så vill jag passa på att hylla den gemenskap som uppstår av detta naturkaotiska väder. Helt plötsligt pratar alla med alla, man hjälps åt och är tacksamma. Jag själv till exempel delade en taxi med två andra personer som jag mötte i busskuren. Vi skulle alla åt samma håll och beslutade oss för att splitta på en taxiresa vilket vi gjorde alldeles rätt i! Annars hade jag väl inte suttit här än...

You're in the army now

Idag har jag avverkat del 3 i sökningsprocessen. Gled in på Gärdets tunnelbanestation 7.40 imorse och sen väntade en lång dag som inte slutade förrän strax efter 16! En givande dag måste jag säga. Nu är både huvudet och kroppen så avslagna som det bara går men imorgon står tentamen på schemat. Blir ju kul. Mm, jo visst!

Framtiden börjar nu

Idag börjar vår tävling, för tjejerna tror jag den mest innebär att hålla sig borta från snacks medan jag tänker mig en förändring av hela kosten. Nu har jag smaskat bajs sedan gymnasiet och lagt på mig ett x antal valkar och kilon. Men vi får väl se hur detta går, taggad är jag i alla fall!

Stark och skön seger

Första advent idag och morgonen började med en match som var riktigt rolig att spela trots att spänningen var olidlig stundtals. Men ett riktigt lyft från tidigare två matcher! 3 poäng rikare känns alltid super. Annars väntar en pluggdag då tredje tentan är i veckan, sen kan jag bocka av 3/4 av kursen! Dock är det svårt att koncentrera sig när spotifylistan är ny och fräsch och vädret likaså, på ett ungefär.

Färdig babblat här, dags att börja jobba!

A pink dream

Julpynt, julmusik och en massa snö är vad denna lördag har bjudit på hittills. Och så en liten bakfylla på det, för inte var vi sena med att hoppa på ett rosa partytåg in i dimman igårkväll inte! Känns som att vi kört järnet varje helg den här hösten och det har varit lika roligt varje gång. Livet är kul - med andra ord ;)

RSS 2.0