I'm not afraid of dying

Yes! Godkänt på grupparbetet. En middag med los cuatro hermanitos för sista gången och nu letar jag recept. Jag kan laga mat om jag vill, problemet är dock alltid att jag inte vill vilket resulterar i antingen skräpmat eller typ makrill-på-burk liknande käk. Men jag ska nog slå på stort på fredag. Eller?
 
Fortsättning följer...

Fint veckoslut

Efter ett långt och tårfyllt farväl igår så var denna soliga söndag riktigt lugn och skön. Strosade runt på stan med knäppskallen nummer ett några timmar och hem kom jag med skorna jag dregglat efter sen i somras! Nöjd tjej!
Veckan som kommer då? För ett år sedan så var jag förmodligen upp över öronen glad för att det var höstlov. I år är det tentavecka och jag vill inte ens tänka på antalet timmar som ska ägnas åt böckerna. Favvo-plugg-platsen är bibblan trots all puggspänning som råder i luften. Det finns någon idyllisk känsla över tysta rummet som jag inte riktigt kan förklara.

Friday I'm in love

Fredag, hej du älskade fredag! Loreen har släppt sin nya platta som jag total diggar och som jag väntat alltså. Jag är nog allt annat än partysugen denna afton, veckan har ju varit både på toppen och nere i botten. Mycket jobb och slit, lite sömn. Fast umgåtts med kalasiga vänner har jag ju också gjort!
 
Och påtal om det, kan inte fatta att du faktiskt drar Lingus!!! Det kommer bli ännu en borttappad pusselbit här i livet på sätt och vis. Fast jag räknar med att den återvänder till sin vanliga plats så småningom ;-)

Tröttast i världen

Alltså. Hur kan man bli så trött av att jobba? Jag kör på högsta växeln nu med mottot att cash is king och det fungerar faktiskt ganska bra. Stressen över jobb, inlämningen och tentan sätter sig dock i både käkar och axlar som är åtspända till max. Men snart far jag iväg på en liten semester så vad har jag att klaga över? Egentligen liksom ;-)

Lördagsmys

Förra lördagen var det betydligt trevligare väder som bilderna ovan visar men det hindrade inte mig från att dra en lång och skön pw imorse. Med tanke att jag söker till gmu så lönar det sig inte att lata allt för mycket! Nu väntar egentligen lite tentaförberedelser innan jag tar min packning och drar iväg till Gagnamfansen men jag är expert på att skjuta upp plugg. Och så lär väl fallet bli även idag. Dålig egenskap...

Design förändringar

Efter att ha trixat med Lingus blogg om Staterna i förmiddags passade jag även på att göra en make over här. Skönt med egen design och skönt med hehehehelg! Det blir en helg med mina favorit brudar med start imorgon och så avslutas den på söndag med match. Najsbajs!
 

Du betyder allt för mig

Sarah Dawn Finers nya album är som en tröstande vän när hjärtat är trasigt. Och jag skulle vilja ge alla en fet kram som på ett eller annat sätt funnits här för mig. Alla som fått mig att skratta även i den mörkaste av mörka tunnlar som jag försökt hitta ut ifrån. Alla som varit som en trygg axel att luta mig emot när jag försökt stå emot en våg av smärta. Alla som fått mig att göra galna saker som jag kan skratta åt vid blotta tanken av det. Jag må fortfarande vara oläkt på många ställen men jag har räknat med en lång väg tillbaka. Kort och gott - tack till alla som någon gång gett mig hopp!
 
Utan vänner är man ingenting ;-)

Livets gång

//Lingus strikar en pose.
Har mycket att skriva men vet inte vilken ände jag vill börja i så jag låter Jockes livsbeskrivning pryda detta inlägg.
 
"Buddies! Livet har sin gång. Ingen av oss vet hur allt en gång kommer att sluta. Själv vet att jag kommer att dö lycklig och rik med ett långt pilotliv bakom mig. Men för er andra kanske det inte slutar lika lyckligt.
Rasmus kanske blir instängd i mjölkklyen på willys, och i hans desperata försök att ta sig ut råkar han välta alla mjölkpaket så dom går sönder och därmed drunknar han i den vita vätskan.
Johanna kanske snart inser att det här med att plugga inte är så kul och väljer därför att fortsätta jobba inom hemtjänsten. Där träffar hon en kollega, Yvonne, som är hemskt förtjust i gula blend. Johanna börjar då att röka okontrollerat och dör snart i div. lungsjukdomar.
Linnea blev kvar i USA och bestämmer sig för att bli skådespelerska. Det går till en början bra. Hon blir förmedlad många bra roller. Men på ett utav Brad Pitts berömda poolpartyn tar hon en promenad med kollegan Lindsay Lohan som bjuder henne på en tablett med en smiley på. Jagad av div. vargar, rosa elefanter och flygande ufon springer Linnea rakt ut för stupet som vetter ner mot havet.
Rent hypotetiskt är allt detta möjigt. Därför vill jag, innan vi alla ger oss ut  den stora världen, ta farväl av er på ett värdigt sätt."

Shine bright like a diamond

Puhh! Vilken awesome helg må jag säga. Mys, partaj och underbar innebandy på en och samma helg är den ultimata kombon enligt mig!
Nu väntar en myskväll med gomiddag och s.o.l.s.i.d.a.n.

We're gonna die young

Hösten smyger sig på allt mer för varje dag och det där med att jag ska börja röra på fläsket på kvällarna går fetbort. Kolsvart redan vid 19 tiden ju. Istället lyssnar jag på min feta spotifylista och spelar ruzzle. Pluggar matte gör jag också. Psykologimatte! Ja ni hör ju, det låter helt fel men det är så sant så. Mitt anteckningsblock är numera fyllt av matematiska formler och miniräknaren går på högvarv. Som så många gånger förr undrar jag vad fan jag håller på med!? Hehe

En speciell sorts lycka

Gameday igår. Jag tror att sista gången jag stog i tekningsposition inför match var i skol DM-finalen för över ett halvår sedan. Trots att matchen inte gick vår väg så kan jag såhär i efterhand känna hur otroligt roligt det var att lira igen. Sporten har legat mig varmt om hjärtat i exakt 10 år nu. En tid som bestått av så mycket skratt, tårar och ja, svett! Haha
Är redan spelsugen igen, tur att vi har match typ varje helg hela säsongen ;-)

Lovely friday

Avslutar denna fredag med fyra gråskalor från Kreta. Sitter hemma och lyssnar på skön musik och bara tar det lugnt vilket inte var igår. Veckorna innan semestern var så proppfyllda att jag inte hann andas ut en sekund och imorgon väntar premiärmatch för min del! All anledning att bara vara. Taggad är jag också. Imorgon ska vi fan ge allt vi har!

Jag vill gråta av lycka just nu


Thank you for nothing

Kleerups fina melodier klingar fram ungefär i den takt som min solbränna försvinner. Jag längtar tillbaka till värmen och problemlösheten som infann sig på Kreta men jag vet att jag snart kommer tillbaka till värmen. Börjar starkt fundera på om jag inte är skapad för att vistas i detta alltför gråa land!?

Tillbaka till verkligheten

Igår landade vi på allas vår kära Arlanda efter en minst sagt skön vecka där palmerna bor. I stundens ögonblick hinner jag inte få någon resedipp eftersom att jag har min allra första tenta imorgonbitti. Just nu känns det inte som att jag kan någonting alls! Oroväckande, dags att ta mig igenom boken en sista gång då!

RSS 2.0